#MUSTWATCH: 3 ταινίες που πρέπει να δεις.


  Καραντίνα νούμερο #δενθυμάμαι και συνεχίζουμε! Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε να βλέπουμε καλές ταινίες. Συντροφιά σας αφήνω τις παρακάτω 3 ταινίες που πρέπει κάποιος να δει τουλάχιστον από μία φορά.



1. US- Εμείς (2019)

  Οι διακοπές που μοιάζουν αρχικά με ένα παραμύθι για μία τετραμελή οικογένεια αποδεικνύονται ένας εφιάλτης αφού εμφανιστούν οι κλώνοι της. Μία ταινία με πολύ έξυπνο σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες και πολλά κρυμμένα μηνύματα καθ' όλη τη διάρκειά της. Έχει πολύ ιδιαίτερη εξέλιξη της πλοκής, τα γεγονότα είναι δεμένα μεταξύ τους με αριστοτεχνικό τρόπο και πιστεύω πως μία τέτοια ταινία σίγουρα είτε θα αρέσει είτε όχι. Δεν είναι η πιο εύκολη ταινία και η πιο ευχάριστη ίσως για να παρακολουθήσει κανείς αλλά σίγουρα αξίζει μία προβολή. Ίσως το trailer βοηθήσει. Τα συμπεράσματα δικά σας!





2. Fight Club (1999)

  Μία από τις προσωπικά αγαπημένες μου ταινίες. Brad Pitt και Edward Norton στα καλύτερά τους. Ένας εργασιομανής υπάλληλος γραφείου και ένας σατανικός σαπουνοποιός ιδρύουν ένα υπόγειο fight club, όπως λέει και ο τίτλος. Αυτό το club με τους αυστηρούς του κανόνες εξελίσσεται σε κάτι πολύ περισσότερο από μία υπόγεια- κρυφή ομάδα πάλης. Ένα δυνατό mustwatch! Ίσως κάποιοι το έχετε ήδη δει, αλλά τι πειράζει μία ακόμη φορά;





3. Leon: The Professional (1994)

 Η δωδεκάχρονη Matilda βρίσκεται υπό την προστασία του επαγγελματία δολοφόνου Leon αφού όλη της η οικογένεια έχει δολοφονηθεί. Στο διάστημα αυτό η σχέση που δημιουργείται ανάμεσά τους είναι περίεργη. Η νεαρή γίνεται προστατευόμενή του και ακολουθεί τα βήματά του όσο αφορά το δρόμο της επαγγελματικής δολοφονίας. Μία ιδιαίτερη ταινία με την καταπληκτική Natalie Portman σε νεαρή ηλικία και τον Jean Reno να δίνει μία εξαιρετική ερμηνεία ως Leon. Μία γεύση στο παρακάτω trailer!






Και να θυμάστε πως οι ταινίες μας κρατάνε πάντα συντροφιά! Μας βάζουν σε έναν κόσμο που είτε βρισκόμαστε, είτε θα θέλαμε να βρισκόμαστε αλλά και όχι.! Enjoy!








Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου