Corona blues? Όχι εδώ!





Σε καραντίνα λοιπόν και τι καλύτερο από το να σηκωθούμε από την οθόνη του υπολογιστή και να δυναμώσουμε τη μουσική ακούγοντας κομμάτια που θα μας ανεβάσουν τη διάθεση και θα μας κρατήσουν συντροφιά τις μέρες που θα είμαστε όλοι προστατευμένοι στα σπίτια μας!


   Στο σημερινό post πρέπει να αναφέρουμε πως αυτές τις μέρες που θα βρεθούμε στο σπίτι, θα έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο να κάνουμε πράγματα που συνήθως δεν κάνουμε. Να διαβάσουμε το βιβλίο που έχουμε αφήσει στη μέση, να δούμε ωραίες ταινίες, να μαγειρέψουμε, να βρεθούμε με τους δικούς μας. Κάτι που θα μας κάνει να ξεχαστούμε και να ταξιδέψουμε, ακόμη και αν δεν μπορούμε στην πραγματικότητα, είναι να ακούσουμε μουσική. Ό,τι είδος και αν είναι αυτό.! Rock, pop, latin, rap, disco! Δεν έχει σημασία. Παρακάτω έφτιαξα μία λίστα με κομμάτια που θεωρώ καλύπτουν πολλά γούστα και θα δώσουν μία δόση ενέργειας σε όσους αγαπάνε τη μουσική. Ευκαιρία να ακούσουμε κομμάτια που είτε ξέρουμε και αγαπάμε, είτε ακούμε για πρώτη φορά. Σημασία δεν έχει το είδος, έτσι και αλλιώς η μουσική είναι ίδια. Το μόνο που αλλάζει είναι ο ρυθμός, το ύφος και η σειρά των νοτών. Ας απολαύσουμε λοιπόν κλασικά αγαπημένα, guilty pleasures, ρυθμικά αλλά και ήρεμα. Μία feel good playlist για τις μέρες της καραντίνας. Τραγουδήστε, χορέψτε αλλά κρατήστε τις αποστάσεις σας!


Πατήστε το παρακάτω link για να ακούσετε τη λίστα στο Spotify. Για όσους δεν έχουν την εφαρμογή, τα κομμάτια υπάρχουν διαθέσιμα και στο Youtube φυσικά.









Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου