#MUSTWATCH: 3 ταινίες που πρέπει να δεις.



  Όσο παραμένουμε σπίτι καλό είναι να θυμηθούμε κάποιες από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Στο σημερινό #mustwatch θα γίνει μία ανάμειξη παλιών ταινιών με κάποιες πιο καινούργιες. Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε ποιες. 




1. Le Mepris- Η Περιφρόνηση (1963)

Ο κύριος Jean-Luc Godard, ο μάγος της nouvelle vague, το 1963 δημιούργησε αυτό το κινηματογραφικό αριστούργημα με πρωταγωνιστές τη μοναδική Brigitte Bardot και τον Michel Piccoli με φόντο το Κάπρι. Μία ταινία που αποτέλεσε μία από τις καλύτερες του γαλλικού cinema και όχι μόνο καθώς καθιέρωσε την παρουσία του γάλλου σκηνοθέτη στην κινηματογραφική σκηνή παγκοσμίως. Μία ταινία που θα σας ταξιδέψει στις ομορφιές της γειτονικής μας Ιταλίας και συγκεκριμένα στο βαθύ μπλε του Κάπρι μέσα από τη σχέση του Paul και της Camille.






2. Kramer vs. Kramer- Κράμερ εναντίον Κράμερ (1979)

Μία από τις ταινίες που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο ένα διαζύγιο. Η καταπληκτική Meryl Streep όπως επίσης και ο συμπρωταγωνιστής της Dustin Hoffman καταφέρνουν να συγκινήσουν με τις ερμηνείες τους σε αυτό το κοινωνικό δράμα. Η καθημερινότητα ενός παιδιού χωρισμένων γονιών συγκινεί μέσα σε ένα κλίμα μοναξιάς αλλά και άπειρης αγάπης. Σίγουρα μία από τις καλύτερες ταινίες για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.





3. Pulp Fiction (1994)

Μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Quentin Tarantino. Έχει κερδίσει και το βραβείο καλύτερης ταινίας Κανών. Με cult προσέγγιση το 1994 ο Tarantino έφτιαξε το Pulp Fiction, μία ταινία που κατά τη γνώμη μου δεν θα βαρεθεί εύκολα κανείς. Ανήκει στις κλασικές πλέον ταινίες όλων των εποχές και περιγράφει τις ζωές ενός εκτελεστή, του βοηθού του και ενός αποτυχημένου πυγμάχου. Όλα αυτά βέβαια μέσα από αρκετή βία, νόστιμα burger, αίμα, ναρκωτικά, βρώμικα αστεία. Πάντα με το στοιχείο του διάσημου σκηνοθέτη.






Σε επόμενα #mustwatch θα συνεχίσω να σας προτείνω ταινίες από διάφορες χρονολογικές περιόδους που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, για να σας κρατούν συντροφιά στις δύσκολες μέρες που έρχονται και όχι μόνο. Καλές προβολές!!






Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου